Noutati =>

Scooby Doo! Aventuri: Harta Misterelor 2013 Online Dublat

Vizioneaza Scooby Doo! Aventuri: Harta Misterelor 2013 Online Dublat in Romana la calitate hd. In aceasta postare vom discuta despre filmul dublat in romana – Scooby-Doo Aventuri Harta Misterelor. Defapt este un film special pentru copii, mai ales pentru ca este un film cu papusi.

Am tot primit de-a lungul timpului mesaje de la parinti care doreau sa-si puna copii sa vada un film animat, iar din aceasta cauza am pus si acest film, si am dorit sa specific asta deoarece vor veni oameni si vor comenta ca nu au nevoie de astfel de filme pe website.

Pregatiti-va pentru o noua aventura plina de surprize cu Scooby-Doo! si Gasca asa cum nu i-ati mai vazut niciodata! Indragitii nostri prieteni sunt acum starurile unui film original cu papusi! Ceea ce parea sa fie o noapte obisnuita pentru faimosul catel pofticios si pentru Shaggy – adica infulecarea unei portii triple-extra-large de Scooby Snack-Pizza – se va transforma intr-o adevarata nebunie. Eroii nostri trebuie sa gaseasca Papagalul-Fantoma cu orice pret!

Despre acesta, se spune ca poarta cu el o harta care arata locul unde este ascunsa comoara temutului pirat Gnarlybeard. Scooby reuseste sa desluseasca secretele hartii si, in scurt timp, toti vor ajunge direct pe o corabie infricosatoare de pirati. Ruhroh! Ce va face Gnarlybeard ca sa isi apere prada? intreaga familie va fi vrajita cu adevarat de aceasta aventura plina de mister si voie buna!

Server 1

Enter your email address:

LIKE sau SHARE daca ti-a placut filmul :

Comenteaza pe facebook cu prietenii tai !!

 
Acasa | Despre | Contact
Copyright © 2015. Desene Animate Online Pe Ales
Parteneri: Filme Pe Ales