Noutati =>

Attack on Titan Crimson Bow and Arrow 2014 Online Subtitrat in Romana

Attack on Titan Crimson Bow and Arrow (titlu original: Gekijouban Shingeki no kyojin Zenpen: Guren no yumiya) este un film de animatie regizat de Tetsuro Araki. Aceasta productie japoneza a aparut pe 22 noiembrie 2014, insa abia acum este disponibila pe internet in high definition cu subtitrare in limba romana. Asadar actiunea are in prim plan omenirea, care a fost aproape exterminata de catre niste giganti. Se povesteste ca si cum ar fi fost foarte inalti, omnivori dar neavand vreun gram de inteligenta, doar ca atacau populatia mai mult din distractie decat de nevoie.

O parte foarte mica din omenire a supravietuit undeva intr-un orasel care este protejat de niste ziduri foarte inalte, de care nici gigantii nu pot trece. Actiunea incepe cu un tanar Eren care este si el supravietuitor in acest oras, iar aici nu s-a mai vazut vreun gigant de aproximativ un secol.

Doar ca la un moment dat la portile orasului apare un gigant, atat de inalt incat oamenii nu si-ar fi putut inchipui ca ar putea exista, iar acesta distruge zidurile pentru a face cale libera prietenilor sai pentru a intra. Eren este speriat insa la inceput, doar ca mai apoi va fii atat de furios incat va promite ca nu va mai lasa niciun gigant sa intre in orasul lor.
 

Enter your email address:

LIKE sau SHARE daca ti-a placut filmul :

Comenteaza pe facebook cu prietenii tai !!

 
Acasa | Despre | Contact
Copyright © 2015. Desene Animate Online Pe Ales
Parteneri: Filme Pe Ales